CE-chaufför sökes till Värnamo

Arbetsuppgifter

Till Värnamo söker vi främst chaufförer med CE- eller C-behörighet för uppdrag hos våra kunder inom transport och logistik. Det kan handla om styckegodskörningar, livsmedelstransporter, miljöbilar och timmertransporter.

Arbetet innebär mycket kundkontakt och du roll är en viktig del av vår service.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från yrket och är en positiv person som är noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel. 

Som chaufför hos oss behöver du ha C-CE körkort, YKB, truckkort och ADR styckegods.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss
MP Åkeritjänster har sitt huvudkontor i Borlänge, Dalarna och har växt från ett enmans konsultföretag till att vara Sveriges ledande bemanningsföretag i branschen. Idag har vi platskontor i flera län och vi fortsätter växa och siktar på att etablera oss på fler orter och i fler regioner de närmaste åren. Idag är vi över 70 anställda, gör fler än 14000 enskilda personalbemanningar per år. Hos oss är våra värdeord Kvalitet, Ansvarstagande och Positivitet viktiga hörnstenar och vi vill att alla mår bra och trivs i sitt arbete. På MP Åkeritjänster strävar vi alltid efter att både kunna ha en god gemenskap i teamet och att kunna möta den enskilda individens behov och önskemål.

Övrigt

Heltid, vi tillämpar provanställning.

Lön enligt kollektivavtal

Referenser önskas.


Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning.


Har du frågor så hör gärna av dig till vår bemanningsspecialist i Värnamo:

William nås via mejl william@akeritjanster.se eller telefon 0470-24076


Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.


Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.