CE-chaufför styckegods Värnamo

Arbetsuppgifter

Just nu har vi stor efterfrågan på olika chaufförsuppdrag inför sommaren. Gillar du personlig utveckling samt viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet? Just nu söker vi en styckegodschaufför till Värnamo

Arbetstider dagtid 6.00-15.00 alt 7.00-16.00 alt 8.00-17.00.

Kvalifikationer

Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har C- alternativt CE-körkort, YKB, digitalt färdskrivarkort, truckkort. Arbete på väg och ADR är önskvärt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som chaufför är vår ambassadör ute hos kund.

Om oss

Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Hos oss är ambitionen att ha tillsvidareanställd personal. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Vid frågor så kontakta Tobias Gustavsson Ekenfelt 0470-92294

Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning.

Heltid, varierande arbetstider.

Referenser önskas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.