Miljöbilschaufförer till Borlänge - semestervikariat

Om tjänsten

Visstid – semestervikariat under tiden maj-aug*
Arbetet förväntas starta i maj månad med upplärning på aktuell bil + rutt och förväntas pågå till slutet av augusti.
Heltid - vardagar dagtid och utgår från Borlänge, men kan även innebära arbete under helgdagar. 

Arbetsuppgifter

Chaufför sidlastare och/eller baklastare för tömning av hushållsavfall. Arbetet kan innebära att jobba ensam såväl som i grupp. 

Kvalifikationer

CE- körkort, kran upp till 18 t/m samt ADR, är det meriterande men inget krav. 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. 

Som person är du:

Du är van att arbeta både självständigt och i team. Du bidrar till att ge god service och lösa uppgiften på bästa sätt för kunden. 

Om oss

Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna och samtidigt trygg och flexibel anställning för våra anställda. Vi finns på flertalet orter i Dalarnas, Gävleborgs och Kronobergs län med huvudkontor i Borlänge.

Övrigt

Vid eventuella frågor kontakta Kristin Andersson på:

e-post: kristin@akeritjanster.se eller telefon: 0243-501752

*Efter sommaren så finns det stor möjlighet till fortsatt heltidsanställning hos oss på MP Åkeritjänster, men du får ihop timmarna hos en eller flera av våra kunder. En anställning hos oss blir aldrig långtråkig, vi har kunder inom många segment i transportsektorn. Vill man köra samma körning varje dag så försöker vi lösa det. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du behöver även vara van vid att tidvis arbeta i ett högt tempo. Har du hög arbetsmoral och gillar personlig utveckling samt viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet, då kommer du att trivas hos oss!

Vi ser fram emot din ansökan! 

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.


Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.