Lastväxlarchaufför Värnamo

Arbetsuppgifter

Du kommer köra krok bil och liftdumper ute hos vår kund, vi ser gärna att man har viss erfarenhet sedan tidigare. Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid men kan innefatta obekväma tider.

Kvalifikationer

Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Meriterande om du har ADR. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Om oss

Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs, Kronobergs och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Tjänsterna är heltid och kan innebära dagtid, kvällstid samt helger.

Tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

Har du frågor så hör gärna av dig till Tobias tobias@akeritjanster.se eller ring 0470-92294

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.