Lastväxlarchaufför Borlänge

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Du kommer köra krok bil och liftdumper ute hos vår kund, vi ser gärna att man har viss erfarenhet sedan tidigare. Arbetstiderna är måndag-fredag 6-16 men kan innefatta obekväma tider, för detta uppdrag har vi behov veckorna 28,29,30 och 31 med möjlighet till eventuell förlängning med andra körningar.

Kvalifikationer

Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Du har C men helst CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Om oss

Vi är en bemanningskoncern mot transport & logistik. Vi har verksamhet i Dalarnas, Gävleborgs Kronobergs län och Jönköpings län som erbjuder kompetent och engagerad personal, både för akuta insatser och långtidslösningar. Vår personal har den erfarenhet och de behörigheter som uppdragen kräver. Vårt fokus är alltid att erbjuda trygga och flexibla lösningar till kunderna, lika stort fokus har vi på trygghet och flexibilitet till våra anställda. Hos oss är ambitionen att ha tillsvidareanställd personal.

Övrigt

Tjänsterna är heltid dagtid.

Sommarvikariat med stor möjlighet till fortsättning. 

Har du frågor så hör gärna av dig till Kristin, kristin@akeritjanster.se eller ring 0243-501752

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.