CE-Chaufförer Växjö

Arbetsuppgifter

Nu rullar vi in i Växjö, vill du utvecklas tillsammans med oss? Just nu söker vi fler chaufförer att anställa i Växjö med omnejd. Du blir heltidsanställd hos oss men du får ihop timmarna hos en eller flera av våra kunder. En anställning hos oss blir aldrig långtråkig, MP Åkeritjänster har kunder inom många segment i transportsektorn tillexempel, styckegodskörningar, livsmedelstransporter, miljöbilar och timmertransporter. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du behöver även vara van vid att tidvis arbeta i ett högt tempo. 

Kvalifikationer
Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som chaufför är vår ambassadör ute hos kund. C-CE körkort, YKB, truckkort och ADR styckegods krävsGillar du personlig utveckling samt viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet, då kommer du att trivas i vårt positiva Team!

Om oss
Med huvudkontor i Borlänge, Dalarna, har MP Åkeritjänster växt från ett enmans konsultföretag till att vara Sveriges ledande bemanningsföretag i branschen, med platskontor i flera län. Idag är vi över 60 anställda, gör fler än 11000 enskilda personalbemanningar per år. Vi fortsätter växa och siktar på att etablera oss på fler orter och i fler regioner de närmaste åren. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Heltid, vi tillämpar provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning.

Referenser önskas.

Har du frågor så hör gärna av dig till vår bemanningsspecialist i Växjö Tobias via mail tobias@akeritjanster.se eller telefon 0470-922 94.

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.