CE-Chaufförer Gävle

Arbetsuppgifter

Vi växer med fler förfrågningar så nu är vi behov utav flera lastbilschaufförer i Gävle. Du blir heltidsanställd hos oss men du får ihop timmarna hos en eller flera av våra kunder och självklart får du betalt för upplärningstid. Våra körningar utgår ifrån Gävle och just nu är vi i behov av dagtidslotsar samt byteschaufförer natt, vi har kunder inom många segment i transportsektorn t.ex. styckegodskörningar, kyl/frystransporter, nattbyten m.m. Beroende på vilken körning så innebär mycket kundkontakt och du behöver även vara van vid att tidvis arbeta i ett högt tempo. 

Kvalifikationer
Som person vill vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande, positiv, flexibel, noggrann och arbetsvillig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som chaufför är vår ambassadör ute hos kund. Gillar du personlig utveckling samt viljan att bli en chaufför med bred erfarenhet, då kommer du att trivas hos oss!

Om oss

Med huvudkontor i Borlänge, Dalarna, har MP Åkeritjänster växt från ett enmans konsultföretag till att vara Sveriges ledande bemanningsföretag i branschen, med platskontor i flera län. Idag är vi över 60 anställda, gör fler än 11000 enskilda personalbemanningar per år. Vi fortsätter växa och siktar på att etablera oss på fler orter och i fler regioner de närmaste åren. Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Vi tillämpar provanställning.

Lön enligt kollektivavtal.

Det finns även möjlighet till extrajobb vid annan huvudsaklig sysselsättning.

Referenser önskas.

Har du frågor så hör gärna av dig till våran platschef i Gävle Mats Eklöf via mail Mats@akeritjanster.se

Ansökan

Personuppgifter


Berätta lite kort om dig själv.

Mina Behörigheter

Kryssa i de behörigheter du har.
Bifoga filer

Här kan du välja att bifoga filer. Det kan vara ditt personliga brev, ditt CV eller något annat.

Genom att kryssa i "GDPR" samtycker du till att vi lagrar de uppgifter du lämnat ovan enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Uppgifterna används endast i rekryteringsprocessen och lämnas aldrig ut till tredje part. Om du vill att dina uppgifter raderas har du möjlighet att göra det när som helst själv, eller genom att du kontaktar oss.